25 Aralık 2012 Salı

Avea ZTE Blade Telefonunun Özellikleri - İncelemesi




Geçtiğimiz günlerde Avea yetkililerinin yapmış olduğu bir açıklama ile Avea’nın kendi adını taşıyan bir telefonla piyasaya gireceği haberini almıştık. Bu haberden sonra yaptığımız araştırmalara göre Avea’nın hangi modelle piyasaya gireceğini öğrendik. ZTE’nin orta seviye özelliklere sahip Blade ismindeki modelle piyasaya girmeyi hedefleyen Avea, fiyat/performans konusunda rakiplerinden üstün olmayı hedeflemekte. 350-450TL civarında bir fiyatla satışa sunulmasını beklediğimiz bu model 600 MHz hızında çalışan işlemciden güç alıyor.

Android işletim sistemi bulunduracak olan modelin şimdilik hangi Android sürümü ile geleceği konusunda bir bilgiye erişemedik. Adreno 200 grafik işlemcinin yanı sıra 512 MB RAM bulunduran modelde 2GB dahili hafıza yer almakta. Bu hafızaya ek olarak microSD kart sayesinde +32GB daha arttırım sağlayabiliyoruz. Yaklaşık 130 gram ağırlığında olması beklenen modelin boyutları da, 114 mm × 56.5 mm × 11.8 mm şeklinde.
3.5-inç 800 x 480 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan ürünün arka kısmında CMOS sensöre sahip 3.2MP’lik kamera bulunuyor. Otomatik odaklamaya da sahip olan bu kamera haricinde başka bir kamera yer almamakta. 1250 mAh’lık batarya ile gelmesini beklediğimiz akıllı yaklaşık 165 saate kadar bekleme sunabiliyor. Ayrıca bu batarya sayesinde 240 dakikaya kadar da konuşma imkanına sahip olunduğu belirtilmekte.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More